Gouden Boaijum

Altijd al willen genieten van de Friese meren? Misschien is dit uw kans!

De verkoop van 11 vrijstaande recreatiewoningen gelegen aan het Heegermeer te Heeg is gestart. De verkoopdocumentatie en het digitale inschrijfformulier staan online, maar komt u er even niet uit dan staan de medewerkers van Wonen aan water Makelaars te Sneek u graag te woord, telefoon: 0566-652402 of e-mail info@wonenaanwater.nl

Wonen aan het Heegermeer Heeg (op zijn Fries Heech) is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân in de provincie Friesland. Heeg is een bekend watersportcentrum met enkele zeilscholen, jachthavens en scheepswerven. Mede door de watersport heeft Heeg een zeer levendige dorpskern, met leuke horeca en uitgaansgelegenheden. In het centrum van het dorp bevinden zich nog enkele 18e-eeuwse gebouwen.

Heeg ligt aan de noordelijke oever van het Heegermeer dat in verbinding staat met alle vaarwegen in Friesland en ook het IJsselmeer is bereikbaar. Het ligt een kleine tien kilometer ten zuiden van de plaats Sneek.

Ligging van de woningen op het park de Gouden Boaijum Het park de Gouden Boaijem is een gastvrije plek in het centrum van het Friese merengebied. Van luxe watervilla’s tot comfortabele B&B-kamers, van bootverhuur tot groepsaccommodatie; je vindt het allemaal bij de Gouden Boaijum in Heeg. De woningen zijn prachtig gelegen aan de rand van het dorp Heeg, direct aan open vaarwater. Het Heegermeer, dat overloopt in de Fluessen, ligt op één minuut vaarafstand. De dorpskern van Heeg ligt op loopafstand en is ook met een boot bereikbaar.Voor meer informatie over de woningen en de beschikbaarheid kijk op de website: