Nieuwbouw

Een eigen woning bouwen is voor velen een droom. Grote kans dat u ook al een tijdlang nadenkt het over het bouwen van uw eigen woning. Maar hoe kunt u een eigen woning bouwen, wat zijn de mogelijkheden en met welke kosten moet u rekening houden?

Uw eigen woning bouwen is een prachtige kans. U kunt voor het eerst helemaal zelf bepalen hoe uw woning eruit moet komen te zien en niets is zo mooi als die eerste stap in uw eigen droomhuis.

Een eigen woning bouwen kan op twee manieren: u kunt zelf een architect inhuren om een schets van uw woning te maken of u kunt kiezen voor een basisontwerp dat u vervolgens geheel naar uw eigen wensen aanpast. Hiervoor kunt u een persoonlijke afspraak maken met ons. Wij gaan vervolgens samen met u aan de slag om de woning van uw dromen te ontwerpen.

Interesse in een eigen woning bouwen? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Al onze woningen worden als passief huis gebouwd. Dit systeem hebben wij samen met vijf andere regionale aannemers ontwikkeld.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij deze woningen bouwen voor een prijs die vergelijkbaar is met die van een gewone nieuwbouwwoning.

Een passief huis is thermisch zeer comfortabel door zeer goede isolatie en kierdichting. Hierdoor is er een lage infiltratie van buitenlucht. Samen met een
gebalanceerde ventilatie zorgt dit voor zeer goede kwaliteit binnenlucht.

Een aantal van onze gerealiseerde projecten: